Raspisani natječaji: Institucije BiH traže nove radnike
Državni posao
OBJAVA: Subota, 12. kolovoza 2017. 15:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Raspisani natječaji: Institucije BiH traže nove radnike
0

Služba za poslove sa strancima zaposlit će dva stručna suradnika i inspektora u Trebinju i Sarajevu.

Agencija za državnu službu BiH raspisala je javni poziv za popunu tri upražnjena mjesta u Službi za poslove sa strancima BiH, a od početka mjeseca natječaje su raspisale još tri institucije koje će zaposliti šest radnika.

Služba za poslove sa strancima zaposlit će dva stručna suradnika i inspektora u Trebinju i Sarajevu, navodi Glas Srpske.

Nedavno je objavljen i javni oglas za popunjavanje četiri mjesta državnih službenika u Graničnoj policiji BiH. Riječ je o radnim mjestima administratora baze podataka, stručnog savjetnika za bezbjednost i zaštitu, veb administratora i stručnog savjetnika za informatiku i komunikacije u Sarajevu i Čapljini.

Tajništvo Parlamenta BiH traži stručnog savjetnika za administraciju baza, dok će Agencija za identifikacijske dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka dobiti pomoćnika direktora u Sektoru za standarde i međunarodnu suradnju.

U institucijama BiH zaposleno je više od 22.000 ljudi, a novi će biti primljeni iako je Vijeće ministara stavilo embargo na zapošljavanje, osim u izuzetnim slučajevima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.