Union Banka

Promijenite život iz temelja i napravite najbolji izbor ovog proljeća!

Gospodarstvo / Flash | 14. 05. 2015. u 19:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Union Banka, koja ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, kreirala je jedinstvenu ponudu u segmentu stambenih i potrošačkih kredita, jer našim klijentima želimo ponuditi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima, a za čije su ostvarenje krediti Union Banke najbolji izbor.

Upravo donošenje odluke o kupovini stambenog prostora predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu i imajući ovo u vidu, Union Banka je osigurala kreditnu liniju koja se odnosi na kupovinu stambenih jedinica, bilo da je u pitanju rješavanje stambenog pitanja ili kao zamjenski kredit za zatvaranje postojećeg kredita i to po najpovoljnijim uvjetima na tržištu.

Posebne pogodnosti se nude obiteljima koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva.

Osnovni uvjeti kreditiranja su da je maksimalan iznos kredita 150.000 KM, da je maksimalan rok otplate 15 godina, fiksna kamatna stopa je već od 5,49 % (EKS iznosi 5,80 % za primjer kredita 150.000 KM na razdoblje od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %). Visina kamatne stope ovisi o bonitetu klijenta i poslovnog odnosa s Bankom.

U ovoj akciji nudimo Vam i potrošačke kredite do 30.000 KM i rokom otplate do 7 godina, uz fiksnu kamatnu stopu tijekom cijelog otplatnog razdoblja, povoljnije uvjete kreditiranja kao i fleksibilne instrumente osiguranja!

Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili nas posjetite u najbližoj poslovnici.

Kopirati
Drag cursor here to close