Delegacija producenata

Producenti iz Hollywooda žele od Makedonije napraviti svjetski brend

Gospodarstvo / Flash | 29. 08. 2014. u 17:08 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati producent Timothy Marlowe nalazi se u Makedoniji gdje posjećuje sve značajnije turističke atrakcije u toj balkanskoj zemlji, javlja Anadolu Agency (AA).

U delegaciji sa ovim popularnim producentom nalazi se i Percy Von Lipinski koji je u svijetu poznat po tome što je mnoge zemlje učinio istinskim brednom u svijetu koje su nakon toga postale popularna destinacija stranih turista.

Lipinski je tjekom posjete ovoj zemlji kazao kako će i Makedoniju predstaviti cijelom svijetu i od ove zemlje, kako kaže, napraviti svojevrsnu marku.

"Makedonija je mala zemlja i zbog toga je teško od nje napraviti brend. Ipak, imamo metodu kako od Makedonije napraviti brend i mislim da ćemo u tome uspjeti. O svim zemljama pišu se i čuju loše i dobre vijesti, ali do sada nismo čuli nijednu lošu vijest o ovoj zemlji", rekao je Lipinski.

Napomenuo je kako je centar Skoplja vrlo atraktivna destinacija, dodajući kako će građevinske objekte, brojne spomenike i okoliš u tom gradu iskoristiti za promociju Makedonije u svijetu.

Producenti iz Hollywooda, koji su stigli u posjetu Makedoniji, počeli su s aktivnostima kako bi snimili 15 promotivnih filmova o toj zemlji. Planirano je da ovi filmovi naredne godine budu prikazani na pet stranih jezika, na domaćim i međunarodnim televizijskim kanalima.

U posjeti Makedoniji nalazi se producent Thimoty Marlowe, poznati novinar Percy Von Lipinski, kamerman Tom Haber i švicarski novinar Jackline Winzelberg.

Kopirati
Drag cursor here to close