FXLider

Preuzmite BESPLATNIH 50€ i zaradite na dionicama Amazona

Gospodarstvo / Flash | 20. 05. 2016. u 07:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo u posljednih godinu dana, tržišna vrijednost Amazona se skoro duplirala rastom sa 175 milijardi dolara na današnjih 338 milijardi.

Prema mišljenju Chamatha Palihapitiye, CEO-a Social Capital kompanije i jednog od bivših rukovoditelja u Facebooku, Amazon bi u narednom desetljeću mogao više nego da duplira svoju vrijednost zahvaljujući njihovoj cloud platformi, Amazon Web Services (AWS).

FXLider svim čitateljima daje besplatnih 50 eura za trgovanje cijenom dionica Amazona na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

AWS je postao najprofitabilniji dio poslovanja Amazona u proteklih godinu dana, ostvarujući oko 9% ukupnog prometa ali i 56% ukupnog operativnog profita u posljednjem kvartalu. Operativni prihod ovog odjela u posljednja tri mjeseca porastao je 211% na 604 milijuna dolara i time doprinjeo ukupnom neto profitu od 513 milijuna dolara. Poređenja radi, prije samo godinu dana kompanija je ostvarila gubitak od 57 milijuna dolara. Ukoliko AWS nastavi na ovaj način da povećava profit Amazona, postati će ozbiljna pretnja svojim cloud rivalima.

Prošle nedjelje cijena akcija Amazona porasla je 1.8% nakon što je ovaj gigant online trgovine uveo novu video uslugu sličnu Alphabethovom Youtubeu. Od utorka prošle nedjelje vlasnici računa u mogućnosti su da koriste uslugu Video Direct Service. Ovom uslugom korisnici će biti u mogućnosti da postavljaju video klipove besplatno ukoliko su pretplatnici Amazon Prime paketa, dok će zarađivati kroz postotak od naplate oglasa.

Sa druge strane Amazon je u međuvremenu postao i dominantan na tržištu maloprodaje nakon što su njegovi najveći rivali, Target i Macy's, objavili razočaravajuće rezultate za prvi kvartal ove godine.

Snaga Amazona se može vidjeti na mnogim poljima, kao što su impresivan rast zarade po akciji, rast neto prihoda i zarade.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Kopirati
Drag cursor here to close