Predstavljen portal mostarskog gospodarstva
Spona
OBJAVA: Utorak, 3. veljače 2015. 11:48
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Predstavljanje ASSI projekta vijećnicaPredstavljanje ASSI projekta vijećnica2Predstavljanje ASSI projekta vijećnica3
12
Predstavljanje ASSI projekta vijećnica
Predstavljanje ASSI projekta vijećnica2
Predstavljanje ASSI projekta vijećnica3

Ovaj portal izrađen je u sklopu projekta "ASSI", koji provode talijanska razvojna agencija "Sangro Aventino" i Grad Mostar.

U mostarskoj Gradskoj vijećnici danas je predstavljen portal gospodarstvoprivreda.mostar.ba koji na jednom mjestu donosi podatke o mostarskim poduzećima i gospodarstvu najvećeg grada u Hercegovini.

Ovaj portal izrađen je u sklopu projekta "ASSI", koji provode talijanska razvojna agencija "Sangro Aventino" i Grad Mostar.

Po riječima direktora spomenute agencije Raffaelea Trivilina, ovaj portal je spona između Grada Mostara, njegovih institucija i proizvodnog tkiva, odnosno proizvodnih tvrtki koje rade na području Mostara.

''Cilja nam je bio napraviti jednu veliku izložbenu vitrinu svih tvrtki iz Mostara i predstaviti ih cijeloj Europi i svijetu. Na portalu tvrtke iz cijeloga svijeta mogu razmjenjivati poslovne informacije i pronaći potencijalne klijente za razvoj svog biznisa'', dodao je Trivilino.

Do sada je na portalu predstavljeno oko stotinu poduzeća, sa svim informacijama o njihovim aktivnostima i poslovanju. Tim poduzećima ostavljena je i mogućnost ažuriranja podataka u vidu objavljivanja novosti i najava događanja.

Također, sve tvrtke koje nisu uvrštene na portal imaju mogućnost prijaviti se elektronskim putem i predstaviti se na portalu. Trivilino je istaknuo da pored informativnog aspekta, portal posjeduje i administrativni dio.

''Gospodarstvenici na portalu mogu pronaći sve potrebne dokumente za pokretanje posla u Mostaru. Tako strani ulagači i domaći gospodarstvenici mogu s portala skinuti potrebne formulare, ispuniti ih i poslati gradskim institucijama'', kazao je Trivilino.

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić kazao je kako je u ekonomiji vrijeme novac, te da će ovaj projekt pomoći bržem razvoju gospodarstva u Mostaru. Dodao je kako vjeruje da će se portal pokazati uspješnim, te da će se u bližoj budućnosti proširiti na cijelu Hercegovinu.

Vrijednost projekta "ASSI" je 60.000 eura, a ta sredstva osiguralo je talijansko ministarstvo gospodarstva.

Komentari (12)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
gost
1. gost
prije 960 dan.
A kakav komičan naslov, odavno ništa bolje nisam pročitao. O kakvom mostarskom gospodarstvu govorite? O par kafića, buregdžinica, kladionica... Soko uništen, Žitopromet također, Aluminijski na aparatima ni infuzija mu ne pomaže.... O čemu pričate i ljude lažete!?
+21
-1
0
BA
Chrome
gost
2. gost
prije 960 dan.
Aferim 60.000 eura. U mene mali ovaku stranicu napravi za 400 maraka.
+9
-0
0
BA
Firefox
gost
2.1. gost
prije 959 dan.
pa burazeru moro je rukometas silni sebi novi mobitel da nabavi, vozilo i jos pick.e da pocasti
+1
-0
0
BA
Firefox
gost
3. gost
prije 960 dan.
hahahha vic
+7
-0
0
-
Chrome
gost
4. gost
prije 960 dan.
Server not faund
+3
-0
0
BA
Firefox
gost
5. gost
prije 960 dan.
Dok se mi ovdje smijemo drugi pare mlate...
+5
-0
0
BA
Chrome
gost
6. gost
prije 960 dan.
#Ta web-stranica nije dostupna" - Ja trazim stranicu gdje mogu preuzeti dokumente potrebne da ZATVORIM firmu, jer mi se vise ne da trpjeti klosare finance i inspektore
+3
-0
0
BA
Chrome
gost
7. gost
prije 960 dan.
hahaha; joomla
+1
-0
0
BA
Firefox
gost
8. gost
prije 960 dan.
60000 eura za wordpress stranicu ?
+1
-0
0
BA
Firefox
gost
9. gost
prije 960 dan.
This web page is not available - za 60milja eura, pa pocetnu ste mogli staviti pa makar index.html hello world
+0
-0
0
BA
Chrome
gost
10. gost
prije 959 dan.
60 tisuca eura ste dali za joomlinu stranicu na 5 jezika, i ajde de mi recite koje su ovdje pogodnosti za gospodarstvenike? pa dajte molim vas.. radije cu platit 100 eura da budem u nekom ljepsem i boljem.. nego se tu fukarat i strancima slati ...
+0
-0
0
BA
Chrome
Učitaj još komentara