Do sutra

Poljoprivrednici uputili posljednju molbu za početak isplate duga

Gospodarstvo / Flash | 05. 12. 2013. u 10:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje poljoprivrednika BiH uputilo je otvoreno pismo premijeru FBIH Nerminu Nikšiću i ministaru financija FBIH Anti Krajini u kojemu su kako navode proteklih tjedana neumorno molili i tražili način za djelovanje i razrješenje nejasnoća i isplate duga poljoprivrednicima.

''Obzirom da ste izigrali ranije dogovore, zaključke tematske sjednice Parlamenta FBIH, zakonske obaveze redoslijeda plaćanja, kao i molbe predhodnih dana pa i naše povjerenje upućujemo Vam posljednju molbu da do sutra, petak 06.12.2013. do 12 sati krenete sa isplatom duga poljoprivrednicima.

Poznato nam je da ste započeli inspekcijske radnje u čemu Vas podržavamo, no to ne smije biti razlog da poljoprivredna proizvodnja čeka.

Za vaša politička mišićanja nađite drugi način, a ne preko leđa poljoprivredne proizvodnje koja je i onako na izdisaju.

Šaljemo Vam ovaj dopis u obliku otvorenog pisma kako bi i javnost znala da smo iskoristili sve druge mogućnosti prije rasdikalizacije odnosa, te Vam još jednom apeliramo da ispoštujete ovu molbu i ozbiljno shvatite ovaj navedeni rok. Nakon isteka ovog roka, izgubit ćete priliku za bilo kakve razgovore kao i odgađanje ove molbe'', stoji u otvorenom pismu.

Kopirati
Drag cursor here to close