B2b

Počinje s radom digitalna web platforma: Središnje mjesto firmi i brandova u BiH

Gospodarstvo / Flash | 27. 05. 2015. u 14:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Digitalna web platfroma B2B BiH počet će s radom 1. rujna 2015. s ciljem da u potpunosti centralizira firme i brandove Bosne i Hercegovine.

Projekt je pokrenula grupa mladih IT stručnjaka na čelu sa Zoranom Drmaćem kako bi ekonomiji Bosne i Hercegovine ponudili digitalnu web platformu koja će postati sinonim za poslovanje u Bosni i Hercegovini, te digitalni predvodnik bh. ekonomije na putu modernog i suvremenog načina komunikacije i brandinga.

Drmać je istaknuo da će bh. gospodarstvu pružiti najinovativnija poslovna iskustva i poslovne trendove koji vladaju na međunarodnoj poslovnoj sceni, a da bi u sklopu posao trebalo dobiti između 10 do 15 mladih.

Naveo je da će, koristeći IT business alate koji su danas vodeći u stvaranju poslovnog identiteta u svijetu, B2B BiH generirati svježe i pravovremene informacije koje dolaze iz firmi u realnom vremenu, koje će putem vlastitog interaktivnog i dinamičnog business profila zajednički stvoriti digitalnu platformu.

Dodao je da će platforma sistematizirati sve poslovne informacije i kroz definirane IT business alate postati Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini sa svakog aspekta i potrebe svih ciljnih grupa koji direktno ili indirektno sudjeluju u kreiranju ekonomije BiH, navodi se u saopćenje B2B BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close