Virtualni dani karijera

Počeo najveći virtualni sajam zapošljavanja i edukacije u regiji

Gospodarstvo / Flash | 15. 10. 2014. u 10:07 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeo je najveći virtualni sajam zapošljavanja i edukacije u regiji "Virtualni dani karijera i znanja", koji u periodu od 15. do 22. listopada 2014. godine zainteresirani mogu posjetiti na web adresi www.dankarijera.com.

Sajam "Virtualni dani karijera i znanja" već petu godinu organiziraju vodeći regionalni portali za zapošljavanje: Posao.ba, MojPosao.net i Infostud.com. I ove godine na sajmu posjetitelje očekuje oko 50 izlagača, vodećih kompanija iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, koje će ponuditi radna mjesta i edukacije.

Posjetitelji će imati priliku da izravno komuniciraju s poslodavcima, pregledaju otvorene pozicije za radna mjesta, sudjeluju na webinarima, informiraju se o kompanijama i edukativnim ustanovama te ostave svoje biografije poslodavcu ukoliko su zainteresirani za neko radno mjesto ili edukativni program.

Na ovogodišnjem sajmu nove zaposlenike će u sve tri zemlje tražiti Lidl, Nestlé Adriatic, dok će se u BiH predstaviti i sljedeći izlagači: Paneuropski univerzitet Apeiron, UniCredit Bank, NELT, Ernst & Young Beograd, ProCredit Banka i mnogi drugi.

Očekuje se da će i ove godine sajam posjetiti više od 100.000 ljudi iz triju država, a posjetitelje očekuje više od 100 otvorenih radnih mjesta i edukacija

Kopirati
Drag cursor here to close