neizmirene obveze

Počela isplata zaostalih poticaja

Gospodarstvo / Flash | 15. 07. 2015. u 07:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skladu sa najavljenim rješavanjem dijela neizmirenih obaveza i zaostalih poticaja iz 2014.g., Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obavještava poljoprivredne proizvođače da su u skladu sa Programom poticaja za 2015.g iz Proračuna Federacije BiH danas upućeni nalozi bankama za isplatu zaostalih poticaja za kravlje mlijeko iz mjeseca srpnja 2014. u iznosu od 2.760.037,50 KM za 6.416 korisnika i 0,30 feninga po litru.

Napominjemo također da županijska ministarstva nadležna za poslove poljoprivrede trenutno vrše obradu i dostavljaju zahtjeve za zadnji kvartal 2014.g. za sve proizvodnje završene u tom kvartalu, a nakon obrade istih, krenut će se sa isplatom navedenih poticaja.

Kako je već istaknuto, Vlada Federacije BiH odnosno Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva će u narednom razdoblju i dalje raditi na stabilizaciji stanja i osiguranju redovnosti isplate poticajnih sredstava sa ciljem održavanja i daljeg jačanja domaće poljoprivredne proizvodnje, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close