Otvoreno pismo

Pero Gudelj napustio bolnicu i poručio 'Vidimo se brzo uz harmoniku!'

Gospodarstvo / Flash | 09. 10. 2015. u 14:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon puna dva mjeseca boravka u bolnici Pero Gudelj, vlasnik FIS-a, obratio se otvorenim pismom u kojem je sve zainteresirane osobno informirao o zdravstvenom stanju i zahvalio mnogim ljudima.

"Trenutno se osjećam jako dobro i sretan sam što vam mogu uputiti nekoliko riječi. Prvi dio mog liječenja na UKCS uspješno je završen zahvaljujući izuzetnoj stručnosti doktora i kompletnog osoblja kojima se iskreno zahvaljujem za sve što su učinili za mene u proteklom razdoblju'', napisao je Gudelj u svom pismu, kojeg prenose bh mediji.

Gudelja sada očekuje liječenje u toplicama za koje se također nada kako će proteći uspješno.

''Želim reći da sam iskreno dirnut zanimanjem tolikog broja ljudi, od kojih mnoge osobno ne poznajem, za moje zdravstveno stanje. Od srca hvala svima vama koji ste svakodnevno pratili informacije o mom zdravlju te u mislima i molitvama bili uz mene. Mnogi prijatelji su uspjeli i posjetiti me u bolnici pa ih ovim putem pozdravljam i još jednom zahvaljujem na pozornosti. Neki od njih su: predsjednik Federacije Marinko Čavara, vlasnik Violete Petar Čorluka, Senad Hadžifejzović, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Josip Pejaković, Marinko Jurčević, Boro Ramljak, Tončo Maros, Mato, Srećo i Željo Šarić, rođaci i prijatelji iz Njemačke i Austrije, gvardijan samostana Guča Gora fra Drago Pranješ Čarli, fra Pero Vrebac iz Bile, časne sestre Milica Šarić iz Sarajeva i Celija Šarić iz Zagreba te mnogi, mnogi drugi", ističe Gudelj.

Gudelj se također zahvalio na posjeti dugogodišnjim poslovnim prijateljima Franji, Anti i Vladi Rajković, Alojzu Mlakiću, Mirku Bobašu, braći Vujević, Franji Franić, Muji Smajiću, ali svima ostalima koji su također izrazili želju da ga posjete, ali čija posjeta zbog zgusnutog rasporeda liječenja nije realizirana.

"Znam da su uz mene cijelo ovo vrijeme bili svi radnici FIS-a te da su i oni imali želju da me vide. Mojim dragim Fisovcima veliko hvala u želji da se uskoro i vidimo. Na kraju, želim i javno da uputim riječi zahvalnosti i meni najbližima, a to je moja obitelj. Hvala mojoj djeci koja su svakodnevno uz mene, te Zdravku Ramljaku i Dragici Bonić", poručio je Gudelj.

Za kraj se još jednom srdačno i od srca zahvalio svima i poručio: 'Vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku!'

Podsjetimo, vlasnik lanca FIS Pero Gudelj u glavu si je pucao iz vatrenog oružja u mjestu Krčevina kod Viteza u BiH. Tada je hitno prebačen u bolnicu Fra Mate Nikolić gdje je operiran, a liječnici su se još danima borili za njegov život.

Prvi ga je našao jedan od radnika s njegove farme kojemu je uspio reći da je ostavio i oproštajno pismo.

Nasreću, uspješni poduzetnik uspio se probuditi iz kome, a već krajem kolovoza bio je 'stabilan i komunikativan'. Danas je pak napustio bolnicu u vrlo dobrom raspoloženju.

Kopirati
Drag cursor here to close