Sindikat

Otkriveni politički jataci Kemala Čauševića

Gospodarstvo / Flash | 20. 04. 2015. u 11:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Sindikata radnika Uprave za neizravno oporezivanje BiH Mehmedalija Osmić tvrdi kako sada slijedi obračun s onima koji su godinama pljačkali ovu državu.

''Otkriveno je i koji su politički jataci bivšeg direktora UNO BiH Kemala Čauševića te da će Čaušević tek reći što se sve događalo u vezi s kriminalnim i političkim spregama'', rekao je Osmić je na pres-konferenciji u Banja Luci te dodao kako je ''većina je njih bila na vlasti''.

''Ima pojedinaca koji su tu, ali ne obavljaju funkcije koje su obavljali'', rekao je Osmić na pitanje tko su politički "jataci Čauševića''.

Osmić tvrdi kako je BiH u proteklim godinama zbog malverzacija ostala bez više milijardi KM.

''Cilj nam je da odgovaraju oni koji su ogrezli u kriminal'', naveo je Osmić i ustvrdio da ovaj sindikat sedam godina govori o nepravilnostima, kriminalu i korupciji i svemu onome što je izuzetno ružno u UNO BiH, ali da će stati iza svakog čestitog i profesionalnog radnika, kojih je najveći broj u UNO.

Naveo je i da sindikat UNO nije isti, već su se modernizirali te da očekuje da sada i unutarnja kontrola UNO počne da bolje radi svoj posao te je dao podršku radu direktora UNO Mire Džakule.

Kopirati
Drag cursor here to close