Nova runda

Opet se ruši cijena hotela Ero

Gospodarstvo / Flash | 23. 04. 2014. u 07:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni drugi natječaj za prodaju mostarskog hotela Ero nije urodio plodom, jer na adresu Agencije za privatizaciju FBiH nije stigla ni jedna ponuda za sudjelovanje na aukciji, potvrdio je za Dnevni list Šuhret Fazlić, direkor Agencije za privatizaciju FBiH.

Najniža cijena na posljednjem natječaju bila je 21,97 milijuna KM, a s obzirom a razvoj situacije, čini se kako će Zavod MIO/PIO FBiH, koji je vlasnik hotela Ero, ipak morati ponuditi dosta manju cijenu ukoliko želi privući potencijalne investitore.

Prvi natječaj raspisan je 30. listopada 2013. godine, a početna cijena je bila 24,4 milijuna KM, ali nije bilo zainteresiranih da kupe mostarski hotel.
Nakon toga, Zavod MIO/PIO donio je odluku da se cijena spusti za 10 posto, što je kasnije prihvatila i federalna Vlada. Međutim, ni ta cijena nije uspjela privući zainteresirane.

U prvom krugu, hotel je bio ponuđen za 24 miliona maraka, ali ga po toj cijeni niko nije htio kupiti. Prema izvorima lista hotel će ponovo biti na natječaju, ali sada po još nižoj cijeni.

Kopirati
Drag cursor here to close