21.971.906,73 KM

Određena početna cijena za prodaju hotela ''Ero''

Gospodarstvo / Flash | 26. 03. 2014. u 13:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za privatizaciju u Federaciji Bosne i Hercegovine (APF) objavila je novi javni poziv za prodaju hotela Ero u Mostaru i još sedam nekretnina koje su u vlasništvu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

Upravni odbor Federalnog zavoda MIO je na sjednici održanoj 10. Ožujka ove godine donio odluke o prodaji imovine koja je u vlasništvu Zavoda. Odluke o prodaji donesene su nakon što je Vlada Federacije BiH, na zahtjev Upravnog odbora, dala prethodnu suglasnost na prodaju imovine.

Svakako najinteresantniji iz ove ponude je hotel Ero. Početna cijena je 21.971.906,73 KM, a prodaju se i poslovi prostori u Donjem Vakufu, Konjicu, Livnu, Lukavcu, Ljubuškom, Novoj Biloj i Travniku.

Za hotel ''Ero'' je navedeno kako ima ukupnu površinu 9.591,04 m², te kako je uvjet prodaje prihvaćanje ''Programa zbrinjavanja zaposlenika''.

Aukcija za spomenute nekretnine bit će održana 14. travnja u aukcijskom centru APF-a u Sarajevu, dok je prijave za sudjelovanje potrebno dostaviti do 9. travnja.

Također, objavljen je i posebni javni poziv za nekretninu Zavoda MIO - Dom zdravlja Žepče, a koji se prodaje metodom neposredne pogodbe po početnoj cijeni od 13.500 KM. Izravni pregovori sa ponuđačima će biti održani 14. travnja, a i u ovom slučaju prijavu je nužno dostaviti do 9. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close