Samo pozitivno

Obećanje ispunjeno: Mostarci svojim kolegama iz Zenice platili siječanjske račune

Gospodarstvo / Flash | 20. 02. 2017. u 11:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Config d.o.o. Mostar zapošljava pedesetak djelatnika diljem BiH. Kolegama iz Zenice odlučili su se platiti račune za električnu energiju, a kako bi im pomogli lakše prebroditi "siječanjsku krizu".

U vrijeme kad su temperature u Zenici padale duboko ispod ništice, rukovodstvo poduzeća donosi odluku o humanoj gesti i odlučuje se platiti siječanjske račune svojim zaposlenicima.

"Netko će reći kako je to malo novca, a drugi kako smo najbolji, ali nama je najvažnije da smo pomogli kolegama onda kad im je pomoć najviše trebala. Svjesni smo toga koliko su se namučili prošlog mjeseca i koliko su im se povećali računi za električnu energiju, pa se rukovodstvo odučilo na ovaj korak", poručuju iz ovog mostarskog poduzeća.

Podsjetimo, još prije mjesec dana Mostarci su izazvali pravu lavinu pozitivnih komentara u medijima najavivši preuzimanje plaćanja računa za siječanj. Danas su tu najavu proveli u djelo, odnosno ispunili su obećanje i platili račune.

Još tad su napomenuli kako se nadaju da će njihov primjer slijediti i mnoge druge kompanije koje posluju na području Grada Zenica. No, čini se kako je takvih, nažalost, jako malo.

Kopirati
Drag cursor here to close