gastro.knok.ba

Naručujete hranu? Neka Vam gastro.knok.ba pomogne

Gospodarstvo / Flash | 13. 04. 2012. u 08:41 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obavještavamo sve sladokusce i ljubitelje hrane da uskoro s radom počinje GASTRO.knok.ba, bosansko-hercegovački servis za naručivanje hrane putem interneta.

Gastro je specijaliziran za online naručivanje hrane na području cijele Bosne i Hercegovine što znači da ćete moći naručiti hranu iz svog omiljenog restorana sa nekoliko klikova miša. Korisnicima pruža mnogo prednosti u odnosu na standardno naručivanje telefonom (ušteda vremena i telefonskog računa, preglednost jelovnika i cijena jela, utisci i ocjene ostalih korisnika koji olakšavaju naručivanje). Restoranima, sa druge strane, pruža novi način prodaje koji im znatno olakšava i poboljšava poslovanje.

Zašto naručivati hranu putem interneta?

Zato jer je jednostavnije, jeftinije i praktičnije od naručivanja telefonom. Pri internet posjeti dostupne su Vam razne informacije kao što su jelovnik, izbori jela, ocjene restorana, pohvale i primjedbe na jela i restorane, svakodnevne akcije raznih jela i još mnogo toga.

Zanima Vas kako Gastro funkcionira i zainteresirani ste za suradnju?

KNOK d.o.o. nudi mogućnost svim restoranima, koji imaju svoju dostavu hrane, da istu unaprijede primanjem narudžbi putem interneta uz pomoć gastro.knok.ba.

Ono što je važno napomenuti za sve klijente, koji žele prodavati na KnoKu, jeste to da nemaju nikakvih troškova. Naplaćuje se samo postotak isključivo od realizirane prodaje. Restoran može primati narudžbe cijelo radno vrijeme, dovoljno je imati pristup internetu.

Kopirati
Drag cursor here to close