Posao od dva tjedna

Najbolji posao u Hrvatskoj: Traži se travopazitelj za 7.500 kuna

Gospodarstvo / Flash | 06. 05. 2015. u 11:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Tražimo osobu koja je sposobna provesti 8 sati dnevno na svježem zraku. Mjesto rada: Zagreb, rok prijave: 10. lipnja 2015'', oglas je to za posao koji je izazvao pozornost mnogih kandidata, za radno mjesto travopazitelja.

Poslovni Dnevnik navodi kako je to vjerojatno najbolji posao koji se trenutno nudi u Hrvatskoj za koji se nudi privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku, a zainteresirala je čak i neke koji posao već imaju.

''Tražimo nekoga tko se dobro snalazi na društvenim mrežama, tko će paziti da travnata površina izgleda sjajno, pa smo mjesto nazvali 'travopazitelj'. Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati naš proizvod'', objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama čak odlazi i na punjač.

Husqvarna Automower®, prva je originalna robotska kosilica, koja je neosporni predvodnik segmenta. Kako se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat u mjeri u kojoj je u svijetu, Husqvarna se odlučila na ovaj neobičan oblik promocije.

[ZAPOLJAVAMO] Traimo osobu koja je sposobna provesti 8 sati dnevno na svjeem zraku. Mjesto rada: Zagreb, rok prijave: 10. lipnja 2015. #najboljiposao #Husqvarna Vie info na: http://bit.ly/najboljiposao

Posted by Husqvarna on Wednesday, May 6, 2015

''Željeli smo ljudima dati priliku da uživo vide koliko je nevjerojatno lako koristiti ovu tehnologiju, a usput nekome dati priliku da zaradi plaću. Situacija na hrvatskom tržištu rada itekako je ozbiljna i teška, nezaposlenost mladih je izuzetno visoka i mi te velike probleme, na žalost, ne možemo riješiti. Ono što možemo je barem jednoj osobi i barem na kratko vrijeme pružiti mogućnost da zaradi fantastičnu plaću'', objašnjava Drezga.

Posao će travopazitelj obavljati u Zagrebu, od 29. lipnja do 12.srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close