Čuvena tržnica

Na mostarskoj Tepi samo jedan štand

Gospodarstvo / Flash | 05. 05. 2015. u 12:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je prva faza obnove čuvene mostarske gradske tržnice Tepe. Dok se u potpunosti ne obnovi rijetki su prodavači koji izlažu na ovoj tržnici. Često se može vidjeti jedan, maksimalno dva ili tri stola na kojima trgovci prodaju svoju robu.

Podsjećamo, obnova Tepe je počela u veljači ove godine, a njezinim završetkom ova tržnica će dobiti natkriveni prodajni prostor sa prodajnim stolovima – tezgama, natkriveni prodajni prostor sa zatvorenim kioscima – dućanima i nenatkriveni komunikativni prostor sa drvoredom i klupama.

Također je planirano postavljanje mobilnih stolova kako bi Tepa imala svrhu u poslijepodnevnim satima. To obuhvaća organiziranje sajmova, predstava, ali i drugih turističkih sadržaja na kojima će biti dosta mjesta za trgovce koji će ovdje prodavati voće, povrće, cvijeće, sokove, ali i ostale domaće hercegovačke proizvode.

Obnova Tepe se financira se dijelom sredstava od osigurana iz Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj (IFAD) i dijelom sredstava ''Tržnice-pijace'' d.o.o. Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close