Modra Stijena i u Mostaru

Mramore i granite iz cijelog svijeta uskoro možete pronaći i u Mostaru

Gospodarstvo / Promo | 16. 11. 2015. u 08:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Presijecanjem vrpce 19.11.2015. službeno će biti otvoren novi prodajni salon Modre Stijene u Mostaru. Na otvaranju ovog posebno dizajniranog showrooma, bit će pozvane brojne osobe iz javnog i političkog života, klijenti, partneri i prijatelji tvrtke Modra Stijena.

Prilikom svečanog otvaranja posjetitelje očekuju brojna iznenađenja, prigodni pokloni, specijalni pokloni prvim kupcima i promotivni popusti koji traju do kraja ovog tjedna. Mramore i granite iz cijelog svijeta od sada ćete moći pronaći i u Mostaru. Veliki izbor kamena uvelike će olakšat i oduševiti sve ljubitelje prirodnih građevnih materijala, po kojem je Modra Stijena i postala prepoznatljiva. Modra Stijena pruža vrhunsku obradu kamena uz optimalno tehničko rješenje koje stručni tim dizajnera prilagođava Vašem ambijentu.

Poslovnica će se nalaziti na adresi Rodoč b.b. u poslovnom objektu „Vuprom“.

Ukoliko pak želite imitaciju kamena ili drva, što je sada posebno u trendu, poslužit će kolekcije keramičkih pločica svjetskih brandova kao što su: Ibero, Mirage, Valsecchia, Peronda, Panaria i mnoge druge. Izdvajamo najveću tvornicu keramike Rak, čije su keramičke pločice pronašle svoje mjesto po najvećim zgradama u cijelom svijetu. A zahvaljujući Modroj Stijeni sada će biti dostupne i tržištu BiH.
Za toplinu u Vašem domu Modra Stijena nudi adekvatna rješenja grijanja velikim izborom kamina i peći. Više od sto vrsta kamina i peći, to je ono što ćete moći pronaći u Modroj Stijeni. Kompletnu uslugu, od tehničkog rješenja, 3D idejne skice, pa sve do postavljanja i servisiranja Vašeg kamina. Vrhunskom tehnologijom talijanskih proizvođača Edilkamin i La Nordica nove generacije kamina i peći otpuštaju minimalnu količinu štetnih tvari u okolinu. Dok slovački proizvođači Kobok i Thorma stogodišnjom tradicijom lijevanog željeza nude povoljnije peći. Bilo da se radi o peći na drva ili pelet Thormine peći omogućuju učinkovitost sagorijevanja i preko 80%, te time znatno štede Vaš novac. Zasigurno ništa neće nadmašiti ambijent žive vatre i pucketanja drva u Vašem domu, koji okuplja obitelj na jedinstven način.

U sklopu firme Modra Stijena moći ćete vidjeti i poznati moderni namještaj Salona namještaja Ivanković koji je nedavno obilježio 20. obljetnicu poslovanja. Pomno birani modeli namještaja rezultat su praćenja i obilaženja čuvenih europskih sajmova namještaja, na kojima je ostvarena suradnja s renomiranim brandovima kao što su Matis i Rauch. Ovaj kvalitetni namještaj po pristupačnim cijenama Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

 

Kopirati
Drag cursor here to close