Tko brine o cestama

Mostaru treba južna obilaznica i kružni ulaz u grad

Gospodarstvo / Flash | 20. 07. 2017. u 10:50 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgradnja južne obilaznice bi većinu teretnog prometa iz dva pravca Širokog Brijega, odnosno Čitluka, usmjeravala prema najvažnijoj magistralnoj prometnici M17 južno od Mostara, navodi se u priopćenju nakon susreta gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića i direktora JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo Ljube Pravdića.

Kako je priopćio je Ured za odnose s javnošću Grada Mostara, Bešlić je upoznao Pravdića o izradi projektne dokumentacije za pojedina kvalitetna prometna rješenja u gradu.

Istaknuo je kako u gradu ima novih cesta koje ulaze u kategoriju magistralnih cesta, a koje treba održavati i popraviti od oštećenja, te da one moraju ući u plan održavanja za sljedeću godinu.

Također se razgovaralo o realizaciji projekata u Gradu Mostaru, a tiču se programa modernizacije cesta, prije svega sjevernom ulazu u grad i rješavanju crne točke, rotora, kružnog ulaza u grad, kao i početku izgradnje južne obilaznice Mostara, na porezu između Međina i Miljkovića, a gdje je završen veći dio građevinskih radova.

Kopirati
Drag cursor here to close