Problem stanara

Mostar: Satovi za vodu se jedva vide od fekalija

Gospodarstvo / Flash | 26. 01. 2016. u 08:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanari i vlasnici poslovni prostora u zgradi koja se nalazi u Ulici Stjepana Radića broj 50 u Mostaru žale se zbog kanalizacije koja je prodrla u šaht. Najveći problem, po njima je, što se u šahtu s fekalijama nalazi osam satova za pitku vodu.

Stanovnici s ove adrese tvrde kako su se zbog otklanjanja kanalizacije iz šahta kontaktirali Vodovod Mostar i nadležne institucije, ali nisu naišli na razumijevanje.

''Obraćamo Vam se s nadom da će te objaviti našu pomoć za otklanjanje kanalizacije iz našeg šahta gdje se nalazi 8 satova za pitku vodu. Obraćali smo se Vodovodu i drugim institucijama, ali bez rezultata'', navedeno je između ostalog u apelu stanara kojeg su nam uputili.

Redakcija portala Bljesak.info je kontaktirala Vodovod Mostar odakle su rekli kako s navedene adrese nisu primili ovakav zahtjev, ali kako će izaći na teren kako bi vidjeli o čemu se radi.

''Ako su kanalizacija i satovi za vodu preblizu napravljeni, to je odgovornost stanara nije Vodovoda. Mi nismo nadležni ako kanalizacija curi i ljudi neće to da poprave'', rečeno nam je iz Vodovoda.

Kopirati
Drag cursor here to close