Radnička prava

Mostar: Pravnica Seada Mirica će radnicima pružiti pravnu pomoć

Gospodarstvo / Flash | 01. 07. 2015. u 11:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za građansku suradnju Livno putem projekta „Radimo zajedno za radnička prava“, koji podržava Međunarodni Olof Palme Centar, organizira pružanje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima. Projekt ima za cilj doprinijeti boljoj zaštiti radničkih prava.

U sklopu ove aktivnosti nude pravne savjete i pomoć radnicima, te sindikatima koji imaju problem s ostvarivanjem prava iz radnoga odnosa.

Centar za građansku suradnju obavještava radnike i sindikate iz Hercegovačko Neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke da će pravne savjete i pomoć za ove županije pružati dipl. pravnica Seada Mirica iz Mostara u razdoblju od 1. srpnja do 30. rujna 2015. godine.

Do osposobljavanja prostora ureda Županijskog odbora SSS BiH za HNŽ u Mostaru, zainteresirani se mogu obratiti Mirici putem telefona broj 062 322 812 ili e-mailom: [email protected].

Detaljnije informacije možete pronaći na službenim web stranicama: www.cgs-livno.net i www.koalicijasindikata.net, www.facebook.com/CGS.u.akciji.Livno, putem broja telefona: 034/202 770 ili e-mail adrese: [email protected], priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close