Moguća suradnja

Moguće uspostavljanje zračne linije Banja Luka - Kuvajt

Gospodarstvo / Flash | 10. 08. 2012. u 15:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik Kuvajta u BiH Mohamed Fadel Kalaf rekao je danas u razgovoru sa potpredsjednikom Republike Srpske Enesom Suljkanovićem da su pokrenute određene aktivnosti radi što skorijeg otvaranja direktne aviolinije Banja Luka - Kuvajt.

Kalaf je rekao da bi otvaranjem direktne aviolinije bio povećan broj turista u RS, kao dio Bosne i Hercegovine koji bi trebali da posjete u sastavu turističkih ponuda, priopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Suljkanović je izrazio zadovoljstvo zbog mogućeg otvaranja aviolinije Kuvajt - Banja Luka, jer bi na taj način bili predstavljeni RS i njeni potencijali. Također je razgovarano o investicijama i zajedničkoj suradnji koju potpredsjednik Suljkanović ima sa 'Mostom pomirenja', kuvajtskom humanitarnom organizacijom.

Veleposlanik je rekao da će se u narednom razdoblju Kuvajtski fond za razvoj više uključiti na teritoriji Republike Srpske jer ima dosta segmenata u kojima bi mogli surađivati.

Dogovoreno je da se u narednom razdoblju održi seminar u Sarajevu gdje bi se zemljama Bliskog istoka predstavila Republika Srpska sa njenim prirodnim ljepotama, priopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Suljkanović je irazio i zadovoljstvo u povodu zajedničkih aktivnosti oko pomoći izbjeglicama na području cijele BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close