Mostarsko blato

Mještani Kruševa i Miljkovića tražit će od Elektroprivrede HZHB novac za izgradnju infastrukture

Gospodarstvo / Flash | 22. 04. 2014. u 17:52 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama župne dvorane pastoralnog centra u Kruševu u ponedjeljak je održan sastanak gradonačelnika Grada Mostara Ljube Bešlića i mještana s područja mjesnih zajednica Kruševo i Miljkovići.

Temom razgovora bilo je realiziranje projekata vodovoda, izgradnje školske sportske dvorane i akumulacije Mostarsko blato.

Nakon blagdanske čestitke mještanima Kruševa i Miljkovića gradnonačelnik Bešlić obećao je i konkretnu pomoć u realizaciji navedenih projekata.

Zaključeno je kako će predstavnici mjesnih zajednica Kruševo i Miljkovići, zbog izmjene projekata akumulacijskog jezera na Mostarskom blatu, zajedno s gradonačelnikom Mostara, zatražiti od Elektroprivrede HZ HB dodatna sredstva za izgradnju infrastrukture na području te dvije mjesne zajednice. 

Podsjećanja radi, riječ je o potpisivanju projekata izgradnje pristupnih cesta i prijelaza preko postojećih i budućih kanala, te osiguranja pristupa poljoprivrednim posjedima mještana.

U tijeku je i natječaj za izvodjača radova na izgradnji školske sportske dvorane, koja će biti financirana iz namjenskih sredstava Elektroprivrede HZ Herceg Bosna.

Na koncu predstavnici mjesnih zajednica Kruševo i Miljkovići zahvalili su se gradonačelniku Ljubi Bešliću, Gradskoj upravi i hercegbosanskoj Elektroprivredi na razumijevanju i pomoći lokalnoj zajednici u realiziranju životno važnih projekata za ova dva mjesta, priopćeno je iz Savjeta mjesnih zajednica Kruševo i Miljkovići.

Kopirati
Drag cursor here to close