Turizam

Mikulić: Mladi trebaju objediniti cjelokupnu turističku ponudu Hercegovine

Gospodarstvo / Posao | 26. 06. 2017. u 14:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH proteklog je vikenda posjetilo općinu Ljubuški gdje je održalo niz sastanaka i posjeta, priopćeno je u ponedjeljak iz te mladeži.

Posjet je započeo sastankom izaslanstva Mladeži na čelu s predsjednikom Marijom Mikulićem s načelnikom općine Ljubuški, predsjednikom ŽO HDZ BiH ZHŽ-a Nevenkom Barbarićem, predsjednikom OO HDZ BiH Ljubuški Tonijem Kraljevićem i predsjednikom OO Mladeži HDZ BiH Ljubuški Mladenom Bebekom.

Tom prigodom razgovarano je o aktivnostima u općini Ljubuški, kao i cjelokupnoj političkoj situaciji, s posebnim osvrtom na mlade.

Predsjednik i glavni tajnik Mladeži HDZ BiH prisustvovali su sjednici ljubuškog OO Mladeži HDZ BiH na kojoj je bilo riječi o položaju mladih u toj općini, s posebnim osvrtom na projekte koje je uspješno realizirala Mladež HDZ BiH.

Istodobno, održana je i sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH na kojoj se raspravljalo o provedenim, ali i budućim aktivnostima te mladeži.

Na sjednici su posebno pohvaljene akcije za "Dan okoliša", kao i akcije darivanja krvi.
Predsjedništvo je također s domaćinima posjetilo dvije turističke atrakcije, i to Kulu hercega Stjepana i vodopad Kravica.

''Povijesna baština i prirodne ljepote općine Ljubuški su temelj na kojemu su mladi pomogli izgraditi turističku ponudu i stvoriti nova radna mjesta i samim time pomogli svojoj lokalnoj zajednici. Hercegovina ima ogroman turistički potencijal, a potrebno je da mladi objedine cjelokupnu turističku ponudu Hercegovine i ponude svijetu jedinstveni proizvod vjerskog, kulturnog, sportskog i rekreativnog turizma'', izjavio je Mikulić.

S obzirom da je protekloga vikenda bila i obljetnica ukazanja Gospe u Međugorju, Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH obišlo je svetište i pomolilo se zajedno s mnogobrojnim vjernicima koji pristižu iz svih dijelova svijeta, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close