Restoran Maslina

Mali hedonistički raj u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 19. 09. 2012. u 06:55 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve ljubitelje vrhunske hrane i pizza otvoren je novi restoran Maslina. U ponudi se nalazi čitav niz jela od mesa, maštovitih salata, slasnih tjestenina, te ukusnih i mirisnih pizza.

Mali hedonistički raj, restoran Maslina svakodnevno, od pomno biranih svježih namirnica, spravlja najukusnija jela s bogatog jelovnika. Za Vas svakodnevno pripremamo bogatu dnevnu ponudu gotovih jela po pristupačnim cijenama u periodu od 10 do 13 sati. Restoran Maslina nudi besplatnu dostavu za naručenu hranu na Vašu adresu na području cijelog grada Mostara.

Da bi gastronomski užitak bio zaokružen, u ponudi imamo vinsku listu domaćih i stranih vina kao i glazbu uživo u večernjim satima. Moderno dizajniran ambijent restorana, ljubazno osoblje i vrsni kuhari, učinit će Vaš boravak u restoranu Maslina doživljajem kojeg ćete ubrzo opet htjeti ponoviti.

Restoran Maslina nalazi se u Mostaru, ulica Biskupa Čule 4a (preko puta zgrade Spajalice na mjestu nekadašnjeg restorana Blue line), u neposrednoj blizini tržnog centra Rondo. Neposredno uz restoran nalazi se parking za goste restorana.

Dobro nam došli u novootvoreni restoran Maslina!

Kopirati
Drag cursor here to close