Kvalitet nema alternativu

Madraci domaćeg proizvođača Moj San u luksuznom hotelu Malak Regency u Sarajevu

Gospodarstvo / Promo | 27. 02. 2017. u 20:13 Moj San

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Domaći proizvođač sustava za spavanje, brand 'Moj San', svoju partnersku suradnju sa velikim brojem hotela i hotelskih lanaca je proširio i na hotel 'Malak Regency' u Sarajevu, jedan od najluksuznijih hotela u regiji.

Nastojeći da osigura vrhunski proizvod za visoke zahtjeve udobnosti postavljene u hotelima ovog tipa, 'Moj San', kao domaći brand pokazuje spremnost da vlastitim proizvodom konkurira nekim od najvećih globalnih ponuđača na ovom polju. Hotel 'Malak Ragency', vrhunski i moderan hotel sa 174 luksuzne hotelske sobe uz moderan dizajn, eleganciju i vrhunske madrace impresionirat će i najzahtjevnije goste.

Tržište postavlja nove izazove i zahtjeva konstantno prilagođavanje i usavršavanje proizvodnih kapaciteta čemu se ova domaća kompanija jako dobro prilagodila i uspjela postati ozbiljan partner u opremanju hotelskih lanaca i drugih smještajnih kapaciteta.

Na madracima 'Moj San' možete spavati u nekim od najreprezentativnijih hotela u BiH kao što su 'Hotel Hills' Sarajevo, 'Grand Hotel' Neum, 'Courtyard by Marriot' Sarajevo, a neka od posljednjih opremanja su hoteli 'Du Glacier' Švicarska i hotel 'The Dom' Švicarska.

"Kvalitet nema alternativu što cijelim procesom servisiranja kupaca želimo održati na visokom nivou. Želimo postavljati nove standarde u industriji sustava za spavanje te korisnicima ponuditi zdrav san za zdrav život", kažu u ovoj domaćoj kompaniji.

'Moj San' proizvodi su svoju primjenu našli i u velikom broju domaćinstava u BiH i regiji uljepšavajući snove velikom broju korisnika. Za više informacija o ovom domaćem brandu i pozitivnoj bosanskohercegovačkoj priči posjetite www.mojsan.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close