Poticaji

Lijanović: Jako mi je žao poljoprivrednika

Gospodarstvo / Flash | 29. 04. 2014. u 10:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski odbor Narodne stranke radom za boljitak Zeničko-dobojske županije na sinoć održanoj sjednici u Zenici donio je niz zaključaka o daljnjim aktivnostima i postupanjima u vezi s aktualnim političkim događanjima u F BiH i BiH.

Na sjednici je nazočio i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FB iH Jerko Ivanković Lijanović koji je iskoristio priliku i razgovarao s prisutnim poljoprivrednim proizvođačima o trenutnim problemima s kojima se susreću.

''Moja zadaća kao dopremijera i resornog ministra jeste da svim poljoprivrednicima odgovorim na sva pitanja koja su u mojoj ovlasti. Jako mi je žao zbog svih nedaća s kojima se vrijedni poljoprivrednici svaki dan susreću. Moram naglasiti da svako nezadovoljstvo svakog poljoprivrednika je itekako opravdano i ja kao resorni ministar ću zajedno s njima ustrajati u započetom procesu usvajanja Programa poticaja za 2014. godinu'', kazao je Lijanović.

Po njegovu mišljenju, poljoprivredni proizvođači u FBiH nisu u poziciji da mogu čekati zakonom zajamčena sredstva, niti oni koji odlučuju o njihovoj sudbini imaju pravo igrati se s njihovom niti budućnosti njihove djece, a ponašanje i opstruiranje Odbora za poljoprivredu Zastupničkog doma Parlamenta FBiH u procesu usvajanja Programa poticaja za 2014. godinu nedopustivo je i za svaku osudu.

''Pozivam članove Odbora za poljoprivredu Zastupničkog doma Parlamenta FBiH da što prije organiziraju sastanak odbora i daju svoju suglasnost za predloženi Program poticaja za 2014. godinu jer su obveze prema svim poljoprivrednicima u FBiH uvrštene u Program koji čeka na usvajanje'', kazao je Lijanović.

Kopirati
Drag cursor here to close