Partneri

Kupuj u Namexu, vozi Mercedes

Gospodarstvo / Flash | 22. 05. 2017. u 12:10 Namex

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nagradna igra 'Kupuj u Namexu, vozi Mercedes' već je poznata svima.

Mnogima je i poznato da ove godine slavimo naš 10. rođendan, točnije 16.9.2017.godine, a slogan kojim obilježavamo ovu posebnu godinu za nas je '10 godina povjerenja'.

Tri su ključna faktora našeg konstantnog rasta: povjerenje naših kupaca, povjerenje naših djelatnica i djelatnika, te povjerenje poslovnih partnera.

Ovim putem se želimo zahvaliti upravo našim cijenjenim poslovnim partnerima na povjerenju i podršci, kako u poslovanju tako i nagradnoj igri, a to su:

 

Izuzetno nam je bitno povjerenje i dobra suradnja s našim dobavljačima i partnerima, što u ovakvoj dinamičnoj branši može biti od ključne važnosti, stoga želimo upravo na njih usmjeriti pozornost javnosti, jer to zaista i zaslužuju. Bez naših dobavljača i pozitivne poslovne klime s istima, ni Namex ne bi bio ono što jest.

Nagradna igra se približava izvlačenju dobitnika prvoga kruga, koje se održava u subotu 10.6.2017.godine izvlačimo dobitnike nagrada: ljetovanje za dvije osobe u Villa Malo More, iPhone 7, Mastercard poklon kartica od 1000,00 KM, perilica i hladnjak Indesit, te 10 poklon bonova po 150,00 KM za shopping u Namexu.

Stoga požurite u Namex, ispunite svoj kupon i uz malo sreće osvojite jednu od vrijednih nagrada.

Svi kuponi koji ne budu izvučeni u prvom krugu izvlačenja sudjeluju i u drugom krugu koji će se održati na proslavi našeg rođendana 16.9. gdje ćemo među ostalima izvući i dobitnika glavne nagrade: Mercedes-Benz A-klasa! Sve informacije o nagradnoj igri potražite ovdje.

Vaš Namex.

Kopirati
Drag cursor here to close