Medijski trendovi

Konzum partner Branding konferencije

Gospodarstvo / Flash | 21. 05. 2015. u 08:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upotreba kreativnosti, inovativnih strategija i korištenje medijskih trendova u oblasti marketinških komunikacija i brendinga dovodi vrhunske stručnjake na Branding konferenciju koja otvaraju dijalog i diskusije o kampanjama koje donose dobre rezultate.

Branding konferencija svojim inovativnim pristupom stručnom usavršavanju, iz godine u godinu privlači brojne sudionike, stručnjake i buduće profesionalce, kao i ugledne kompanije koje žele aktivno sudjelovati u organizaciji ovog zahtjevnog projekta. Jedna od tih kompanija je i Konzum, koji kao brend slavi deset godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini.

''Konzum je ponosni partner Branding konferencije, potpisali smo partnerski ugovor o suradnji kako bi zajedno rasli, razvijali marketinško tržište i poslovno okruženje u Bosni i Hercegovini. Naša poslovna politika usmjerena je ka razvojnim projektima i stvaranju dodatnih vrijednosti za društvenu zajednicu, a Branding konferencija stvara značajnu vrijednost za kompletnu privredu u našoj zemlji i regiji. Stoga, bit će nam čast sudjelovati u realizaciji još jedne uspješne Branding konferencije'', kazao je David Dolinar, direktor Društva Konzum d.o.o. Sarajevo.

Sarajevo, Vijećnica, 12. lipnja, bit će mjesto sastajanja najvećih regionalnih eksperata iz oblasti marketinga, tržišnih komunikacija, brendinga i medija. Ovaj strukovni događaj značajan za cijelu regiju idealna je prilika da sudjelovanjem obradujte svoje poslovne partnere, kolege, prijatelje, suradnike, poručuju organizatori.

Sve dodatne informacije o Branding konferenciji kao i cjelokupan program možete potražiti na web stranici www.branding.ba, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close