Nadzorni odbor

Kompletirano vodstvo Gospodarske komore Grada Mostara

Vijesti / Politika | 16. 09. 2014. u 08:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su na Izborno-izvještajnoj skupštini Gospodarske/Privredne komore Grada Mostara, održanoj početkom srpnja imenovani članovi novog Upravnog i Nadzornog odbora, jučerašnjim izborom Mirsada Lavića (Visak d.o.o.) za prvog čovjeka Nadzornog odbora, završene su aktivnosti u vezi s imenovanjima u Komori za iduće razdoblje.

Kako je priopćeno iz Gospodarske komore Grada Mostara, u Nadzornom odboru još su Josip Đurašević (KEŠ d.o.o) te Željko Božić (Alfa Therm d.o.o.).

Ranije je za predsjednika Upravnog odbora Komore ponovno izabran Dalibor Miloš (Unis Telekomunikacije), dok su potpredsjednici Asja Baljić (Hotel Bristol) i Vlado Jerkić (Alba BH d.o.o.).

Iz Komore Grada Mostara ističu kako će i u idućem razdoblju svoga rada, bez obzira na otežanu situaciju u Gradu Mostaru zbog nemogućnosti održavanja izbora, ukazivati na realne potrebe za unapređenjem ekonomske klime, posebno u pogledu investicijskih ciklusa koji su zadnjih godina u velikoj mjeri izostali, zalagati se za olakšavanje i poticanje poduzetničkog poslovanja, podizanje ekološke svijesti te unapređenje obrazovnog sustava.

Kopirati
Drag cursor here to close