U iščekivanju

Izravni let za New York: Do sada popunjena 24 aviona

Gospodarstvo / Flash | 27. 05. 2016. u 17:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi let "Air Srbije" za Ameriku zakazan je za 23. lipanj, a karte su rasprodane, ne samo za taj, već za ukupno 24 leta, a letjet će se pet puta tjedno, javlja RTS. Kako navodi javni servis Srbije, samo ovog mjeseca prodano je 1.000 karata za letove do New Yorka, a ukupno je prodano više od 12.000 karata.

Oni koji prodaju karte – agenti kažu da je veliki uspjeh za tek najavljenu liniju prodati unaprijed toliko karata. Ako znamo da je prosječan broj putnika u avionu "Airbus A330" oko 250, to znači da su 24 leta za New York već rasprodana.

"Glavni oslonac prodaje je promotivna cijena karte koja sa svim pristojbama iznosi 440 eura, u punoj sezoni cijena je 680 eura", kaže agent prodaje karata Igor Vranješević.

Drugi važan činitelj prodaje je usluga koja će u "Air Srbiji" biti mnogo bogatija nego kod konkurencije. Promovirat će se domaći brendovi cateringa, komfor u putničkoj kabini je veći, a tu je i mogućnost povezanih letova za ostale dijelove Amerike.

"air Srbija" je jamac gospodarstva u regiji. Ona je prva kompanija koja je pokazala da se boljom uslugom i s više rada može boriti i sustići konkurencija", kaže predsjednik Gospodarske komore Srbije Markro Čadež.

Trenutno se zrakoplov A330 nalazi na velikom remontu kokpita. Radi se potpuno novi interijer. Najavljeno je da će u letjelicu biti uveden i internet, koji će putnicima biti dostupan tijekom čitavog leta, navodi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close