Izetbegović pokazao zanimanje za veliki projekt trajnog rješavanja grijanja u Zenici
Arcelor Mittal
OBJAVA: Četvrtak, 18. svibnja 2017. 19:55
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Zenica panorama
0

Izetbegović je posebno zanimanje pokazao za veliki projekt trajnog rješavanja grijanja u Zenici, kao i nastojanje Arcelor Mittala da u svom zeničkom pogonu postigne europske ekološke standarde

Član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Bakir Izetbegović primio je u četvrtak generalnog direktora ''Arcelor Mittala Zenica P. K''. Biju Naira, koji ga je informirao o poslovanju tvrtke ''Arcelor Mittal'' u BiH, kao i vizijama daljnjeg razvoja ove tvrtke.

Izetbegović je posebno zanimanje pokazao za veliki projekt trajnog rješavanja grijanja u Zenici, kao i nastojanje Arcelor Mittala da u svom zeničkom pogonu postigne europske ekološke standarde.

Sugovornici su se usuglasili i da je izgradnja memorijalnog centra u rudniku Omarska neophodan korak, koji će ''Arcelor Mittal'' kao društveno odgovorna tvrtka poduzeti čim Općina Prijedor izda potrebnu građevinsku dozvolu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.