Prekretnica u turizmu

Grand hotel: Neum dobiva jedan od najljepših hotela na Jadranu

Gospodarstvo / Flash | 04. 06. 2014. u 09:27 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čuveni ''stari'' hotel u Neumu, pod novim imenom Grand hotel Neum, nakon privatizacije od zagrebačke tvrtke B.M.V. Inženjering u vlasništvu Vide Kristića, i opsežnog renoviranja, napokon je počeo sa radom, te primio svoje prve goste.

U razdoblju od 29.-31.05. u hotelu se održavao XV. Međunarodni simpozij ''Prioriteti za Bosnu i Hercegovinu'' u organizaciji REVICON-a.
Gosti su zadovoljni, a Neum se može pohvaliti sa jednim od najvećih i najljepših hotela na južnom Jadranu.

Nakon velikih građevinskih radova koji su počeli još u listopadu 2013., te detaljnog renoviranja i novog unutarnjeg uređenja, novi hotel podiže ljestvicu kvalitete i kategoriziran je s 4 zvjezdice.

Sa svojih 380 luksuzno opremljenih soba, bogatim sadržajima poput otvorenog/zatvorenog bazena, wellnes i spa centrom na površini od 2000 kvadrata, tri a la carte restorana, noćnim klubom, uređenom hotelskom plažom, kino dvoranom itd., može se reći da stvara prekretnicu u razvoju neumskog turizma jer otvara vrata jednom sasvim novom turističkom tržištu.

Bitno za spomenuti je i da su svi stari zaposlenici zadržali radna mjesta, a zaposleni su i novi mladi kadrovi, većinom sa područja Općine Neum.

Svaki početak je težak, ali već sada se sa sigurnošću može tvrditi da se prepoznavanjem i ulaganjem u neumske potencijale, te otvaranjem novih radnih mjesta, Neum razvija na bolje.

Upravo zbog toga Grand hotel Neum ima potporu i neumske vlasti i građana, koji polažu nade u njegov uspjeh jer u konačnici cijeli grad, izravno ili neizravno, ima korist od ovog neumskog giganta, priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close