natječaj

Dugatehna zapošljava na području Hercegovine

Gospodarstvo / Flash | 08. 02. 2016. u 09:09 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Dugatehna d.o.o. sa sjedištem u Čitluku širi svoj tim i zapošljava marketing menadžera. Ako tražite kompaniju koja će vam omogućiti profesionalni izazov i nagrade za postignuća, te ste spremni aktivno sudjelovati u njezinom daljnjem razvoju, onda ste vi osoba sa kojom Dugatehna želi ojačati svoj tim.

O kompaniji

Dugatehna se bavi trgovinom boja i lakova, alata, građevinske kemije za završne radove u građevinarstvu široke potrošnje za profesionalce i industriju. Nastoje pružiti kvalitetna, trajna i sigurna rješenja, te zadovoljiti potrebe svojih klijenata.

Kompanije je ostvarila suradnju sa vodećim talijanskim proizvođačem boja San Marco, a danas broji 50 uposlenih i posjeduje vlastitu proizvodnju.

Pozitivno radno okruženje i privlačni financijski paketi za uposlenike

Mogućnost rada u velikoj i stabilnoj kompaniji, dobri radni uvjeti i niska stopa fluktuacije radnika, te stimulativna i redovna primanja, popraćena bonusima za uspješno obavljanje poslova je ono što kandidati mogu očekivati.

Kako se prijaviti?

Agencija Posao.ba je u ime kompanije Dugatehna ovlaštena za regrutaciju i selekciju kandidata sa područja Čitluka i obližnjih gradova.

Više infromacija o traženim uvjetima, opisu radnih zadataka budućeg marketing menadžera kompanije Dugatehna i načinu prijave možete pročitati OVDJE.

Oglas ističe 12.2.2016.godine.

Kopirati
Drag cursor here to close