Domaće kompanije

Dnevni list provodi projekt "Moj proizvod"

Gospodarstvo / Flash | 21. 04. 2015. u 05:42 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dnevna novina "Dnevni list" u suradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH pokrenula je projekat "Moj proizvod", koji ima za cilj predstavljanje bosanskohercegovačkih kompanija koje imaju značajan utjecaj na gospodarski sektor i koje svojim radom stvaraju pozitivnu sliku o BiH u regiji i svijetu.

"Prilozima koji će se objavljivati svakog četvrtka u Dnevnom listu želimo povećati svijest o ulaganju u domaći gospodarski sektor. Shodno tomu, u suradnji s našim partnerima javnosti ćemo redovito, kroz tjedni prilog, predstavljati domaće kompanije", priopćeno je iz Dnevnog lista.

Riječ je, kako su naveli, o kontinuiranoj kampanji kroz dnevnu novinu "Dnevni list" i to u vidu promocije kompanija koje pozitivno djeluju u našoj zemlji, ne samo u pogledu gospodarskih rezultata, već kroz zapošljavanje, kroz suradnju s drugim kompanijama, kao i društveno-odgovorni angažman.

Osim navedenih priloga, 24. travnja u hotelu "Mepas" u Mostaru, s početkom u 11 sati, bit će organizirano i jednodnevno stručno predavanje te dodjela certifikata kompanijama koje sudjeluju u projektu.

Nakon stručnog predavanja i predstavljanja bh. kompanija, sve kompanije sudionice će dobiti certifikat “Moj proizvod” kao simboličan vid zasluge za postignute rezultate i poziv da nastave s pozitivnom praksom i u 2016. godini.

Inače, do danas "Dnevni list" i Vanjskotrgovinska komora BiH su javnosti predstavili 36 kompanija s područja BiH.

Kampanja “Moj proizvod" zabilježila je, kako se navodi, pozitivne kritike šire javnosti, preporuke stručnjaka iz različitih oblasti, ali i kompanija koje iskazuju zahvalnost za ovakav projekt.

Iz "Dnevnog lista" napominju da promocija traje tijekom cijele 2015. godine i da je otvoren medijski prostor svim kompanijama koje se žele predstaviti javnosti, a sve u cilju promocije i jačanja domaćeg gospodarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close