Prijavite se!

Career and Entrepreneurship Opportunities (CEO) konferencija od ove godine i u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 17. 04. 2014. u 05:47 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) je godišnji događaj koja povezuje mlade ljude s poduzetnicima koji pričajući svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče inspiriraju sve sudionike da zauzmu proaktivnu ulogu i na taj način donesu promjene na osobnom i društvenom planu. 

Cilj konferencije je predstaviti priče mladih i uspješnih poduzetnika koji su svojom idejom i radom ostvarili uspješne poduzetničke priče te na taj način inspirirati mlade i studente. Sudionici su u dosadašnjim konferencijama imali priliku slušati sjajne priče o uspjesima i padovima, usvajati nova znanja i vještine te ostvariti kontakte koji bi im pomogli u karijeri na jedan zanimljiv i zabavan način.

Nakon što je polučila izniman uspjeh u prve dvije godine održavanja na Ekonomskom fakultetu u Univerziteta u Sarajevu, gdje je okupila preko 500 mladih osoba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne gore, od ove godine konferencija ide i u Mostaru. 

CEO konferencija će se ove godine održati u 5 gradova (Sarajevo, Mostar, Banjaluka, Zenica i Tuzla), okupiti će više od 1000 mladih ljudi, pretežno studenata, od čega preko 200 sudionika se očekuje u Mostaru.

Konferencija u Mostaru je plod suradnje studenata i profesora Ekonomskog fakulteta Univerziteta Džemala Bijedića i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu. 

Konferencija obuhvaća cjelodnevni program u kojem će mladi ljudi imati priliku čuti pretežito mlade i uspješne poduzetnike koji su uspjeli isključivo zahvaljujući vlastitom znanju i ustrajnosti. Nakon završetka službenog dijela izlaganja napraviti će se neformalna rasprava u kojem će biti moguće svakom izlagaču postaviti pitanja te diskutirati o različitim temama.

Konferencija će se održati 17.5.2014. godine u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Organizatori su pozvali sve zainteresirane studente da se prijave, a detaljnije informacije o samoj konferenciji možete pronaći na web stranici: www.ceokonferencija.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close