Upoznajte Bingose

Bingo – mjesto ušteda i redovno niskih cijena

Gospodarstvo / Flash | 29. 08. 2016. u 20:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova kampanja trgovačkog lanca Bingo, predstavila je bh. javnosti dugogodišnje stanovnike njihovih objekata, smipatične Bingose. Niske cijene namijenjene onima koji vode računa o kućnom budžetu i uštedi novca. U dvadeset i tri godine poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, Bingo se pozicionirao kao lider u kreiranju najnižih cijena te najboljem omjeru cijene i kvalitete.

Priliku da kupuju i štede prepoznali su kupci širom BiH, stoga ne čudi činjenica da je upravo Bingo prvi izbor velikog broja kupaca.

"Kupovinom u Bingo prodajnim objektima, kupci svakodnevno ostvaruju sigurnu uštedu, a to je samo jedna od prednosti naše bogate ponude. Maksimalno smo posvećeni dobrobiti naših kupca, ali i aktivnoj podršci domaćoj proizvodnji što nas čini vrijednim dijelom zajednice. Drago nam je što upravo od kupaca dobivamo najpozitivnije reakcije na našu novu kampanju i to je svojevrsno priznanje našem dugogodišnjem predanom radu", kazao je Edin Ibrahimović, Izvršni direktor za biznis operacije.

Priliku da kupuju i štede Bingo je svojim građanima omogućio prilagođavajući se zahtjevima tržišta i potrebama građana. Tome, svakako, doprinosi i vjernost kupaca koji su prepoznali nastojanja ljudi iz kompanije da, u vremenima poskupljenja, zaštite budžete svojih potrošača.

Ukoliko želite otkriti više informacija o ponudama i cijenama artikala te upoznati Bingose posjetite službenu Facebook stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close