BiH, Crna Gora i Hrvatska zajedno do atraktivnije turističke ponude
Adriatic canyoning
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 17:16
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Adriatic canyoningAdriatic canyoningAdriatic canyoningAdriatic canyoning
0
Adriatic canyoning
Adriatic canyoning
Adriatic canyoning
Adriatic canyoning

Održan sastanak u sklopu projekta „Adriatic canyoning“

U organizaciji vodećeg partnera Grada Širokog Brijega u hotelu ''Park'' održan je ''kick off'' sastanak svih partnera u projektu ''Adriatic canyoning''.

Na sastanku je uspostavljeno upravljačko tijelo projekta („Steering Commitee“) čija je uloga da pruža podršku, smjernice i nadzor napredovanja.

Predstavljen je i usvojen akcijski plan implementacije, kao i komunikacijski plan. Svi partneri su prezentirali provedene aktivnosti u prethodnom razdoblju.

Partneri su usuglasili način upravljanja projektom i rokove za izvještavanje o napretku projekta.

Projektom Adriatic Canyoning se želi potaknuti razvoj turizma u jadranskom zaleđu, te su u tu svrhu odabrane specifične lokacije (Peć mlini i Borak u BiH, Zrmanja i Čikola u Hrvatskoj, te Orjen i Vrbanj u Crnoj Gori) – mjesta bogata kulturnom i povijesnom baštinom,koja trenutno nisu dio postojeće turističke ponude, a koje će poslužiti kao model za razvoj aktivnog turizma u jadranskom zaleđu. Cilj projekta je ove lokacije integrirati u postojeću turističku ponudu s novim i atraktivnim turističkim sadržajem, namijenjenim turistima i posjetiteljima koji žele aktivniji i adrenalinski odmor.

Leader na projektu je Grad Široki Brijeg, a ostali partneri su: Općina Grude, Grad Drniš, Grad Obrovac, ''Zadra nova'' – Razvojna agencija Zadarske županije i Agencija za izgradnju i razvoj Herceg-Novog – Herceg-Novi.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.