Euro-Asfalt

Bh. firma potpisala 10 milijuna KM vrijedan ugovor u Crnoj Gori

Gospodarstvo / Novac | 21. 09. 2017. u 13:37 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U Podgorici je danas potpisan ugovor vrijedan gotovo 10 milijuna KM između Željezničke infrastrukture Crne Gore AD Podgorica i bosanskohercegovačke kompanije Euro-Asfalt kao lidera konzorcija u kojem su još GIP Konstruktor Beograd i Makspro Beograd.

Predmet ugovora je rehabilitacija šest velikih kosina na željezničkoj pruzi Vrbnica - Bar, a podrazumijeva izradu glavnog projekta kao i svih građevinskih radova (pripremni i završni, zemljani, bravarski i čelični, betonski i armirano-betonski).

Ugovor je u ime Konzorcija izvođača potpisao Hamed Ramić, generalni direktor Euro-Asfalt d.o.o Sarajevo i izvršni direktor Milan Čolaković uime Željezničke infrastrukture Crne Gore.

Ramić je zahvalio na povjerenju koje je ukazano konzorciju kojeg predstavlja i izrazio nadu da će se suradnja između crnogorskih institucija i bh. kompanija nastaviti. Iskazao je i uvjerenje da će se posao završiti u ugovorom predviđenom roku od 20 mjeseci.

Ovo je drugi vrijedan ugovor koji je Euro-Asfalt potpisao u Crnoj Gori. Krajem prošle godine potpisan je ugovor vrijedan više od 80 milijuna maraka za izgradnju i rekonstrukciju 14 kilometara duge trase na relaciji Lubnice – Jezerine (lokalitet Berane – Kolašin). Gradilište je uz nazočnost visokog izaslanstva  Vlade Crne Gore, uključujući i državnoga premijera, otvoreno u svibnju ove godine, priopćeno je iz PR službe Euro-Asfalta Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close