Kupujmo domaće

50.000 KM za sufinanciranje ''Made in BiH'' programa

Gospodarstvo / Flash | 12. 06. 2017. u 05:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović i predsjednik Udruženja "Kupujmo i koristimo domaće-kvalitetno proizvedeno u BiH" Admir Kapo potpisat će danas u sjedištu Federalne vlade u Mostaru ugovor o financijskoj podršci realizaciji kampanje "Made in BiH", najavljeno je iz Ureda Federalne vlade za odnose s javnošću.

Udruženje "Kupujmo i koristimo domaće-kvalitetno proizvedeno u BiH" započelo je u siječnju ove godine petu kampanju pod nazivom "Made in BiH" te se zbog nedostatka novca i nemogućnosti realiziranja brojnih planiranih aktivnosti obratilo Federalnom ministarstvu trgovine sa zahtjevom za sudjelovanje u financiranju te kampanje.

Cilj kampanje je da medijskom promocijom informira građane o velikom broju domaćih kompanija i mijenja svijest građana o kvalitetu bosanskohercegovačkih proizvoda.

Federalna vlada je iz "Tekuće rezerve Vlade Federacije" u ovogodišnjem proračunu FBiH odobrila 50.000 KM za sufinanciranje promotivnih i programskih aktivnosti kampanje "Made in BiH".

Kupovinom domaćih proizvoda doprinosi se konkurentnosti bh. kompanija, pomaže održavanju postojeće proizvodnje i stvara mogućnosti za kreiranje novih radnih mjesta te tako smanjuje nezaposlenost i zaustavlja odlazak mladih i perspektivnih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close