Auto Moto Street Show

VIDEO | Vruću mostarsku pistu zapalili brzi automobili i seksi djevojke

AutoMoto / Flash | 20. 05. 2017. u 15:03 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Auto kluba Hercegovina danas je na pomoćnoj mostarskoj pisti održan prvi  dan Auto Moto Street Showa s kojim je i službeno započelo prvenstvo Bosne i Hercegovine u utrkama ubrzanja. Mostar već sad tradicionalno otvara sezonu te na dva dana postaje središte automobilističkog sporta u Bosni i Hercegovini.

                                           GALERIJA FOTOGRAFIJA 

U oba dana natjecanja održat će se prvenstvo regije i BiH u utrkama ubrzanja na 402 metra za automobile.Važno je napomenuti kako se obje utrke boduju prema FIA sustavu i ovakvo natjecanje po prvi put se organizira u Mostaru.

U nedjelju će posjetitelji ovog spektakularnog autoshowa moći vidjeti i dB Drag Racing (natjecanje u glasnoći zvuka u automobilu), kao i Street Style (natjecanje u vizualnom tuningu vozila). 



Današnje posjetitelje bez daha je ostavio Dejan Špoljar, akrobata na motoru iz Hrvatske koji je izvodio nevjerojatne poteze sa svojim motorom te svojom partnericom. Tako vruću atmosferu dodatno su začinili djevojke koje su 'odradile' sexy car wash koji je okupio mnoštvo gledatelja te vjerojatno potrošio baterije na mobitelima do kraja. 



Organizatori Auto Moto Street Showa su zadovoljni odzivom i današnjim danom, te pozivaju sve sutra da dođu jer za sutra je kako kažu najavljeno preko 150 automobila. 



 

Kopirati
Drag cursor here to close