Suvremena tehnologija

SEAT predstavio redizajniranu Ibizu

AutoMoto / Flash | 09. 05. 2015. u 10:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Sajmu automobila u Barceloni predstavljena je redizajnirana SEAT Ibiza.

Njen primamljivi vanjski dizajn ostao je nepromijenjen, međutim njena unutrašnjost obogaćena je sada najsuvremenijom tehnologijom i visokom kvalitetom izrade.

Nova Ibiza sadrži multimedijalni sustav jedinstven u svom segmentu,s touchscreen monitorom do 6,5“, koji sadrži USB priključak, Bluetooth, reprodukciju zvuka smobilnog uređaja na multimedijalni uređaj, te “full link”opciju, sustav koji garantira maksimalnu kompatibilnost sa svim vrstama smartphone-a, bez obzira da li je riječ o Android ili IOS operativnom sustavu.

Ibiza takođe raspolaže “MirrorLink” sustavom koji vrši prikaz vaših smartphone aplikacija na multimedijalnom sustavu vozila.

Uslijed strateškog ugovora o suradnji sa kompanijom Samsung, u skoroj budućnosti se mogu očekivati i dalja tehnološka unapređenja.

Također, estetski je unaprijeđena instrument tabla, a kada su u pitanju motori, u ponudi je nova paleta snažnijih i štedljivijih Euro 6 motora manje zapremine, kao što su 1.0 TSI Start/Stop sa 95 KS, te 1.4 TDI CR sa 75, odnosno 90 KS. Unaprijeđenija na ovjesu i upravljačkom sustavu zasigurno obećavaju veći stupanj udobnosti i užitka u vožnji.

Prvi modeli redizajnirane Ibize očekuju se početkom srpnja na tržištu BiH, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close