Porsche BH

Seat postao partner Omladinskog film festivala

AutoMoto / Flash | 27. 05. 2017. u 15:21 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je potpisan Ugovor o suradnji između Omladinskog Film Festivala i ovlaštenog distributera Seat vozila, Porsche Sarajevo. Prilikom potpisivanja ugovora prisutnima su se obratili direktor maloprodaje Porsche Sarajevo Alex Vaszi, direktor Omladinskog Film Festivala Sarajevo Kenan Musić, kao i menadžer marke Seat za Bosnu i Hercegovinu Senad Trnka.

Ovo je još jedan projekt u okviru marketing strategije Seata koji je okrenut prema mladima kao ključnoj ciljnoj grupi. Suradnja sa Omladinskim Film Festivalom je logična jer je riječ o kreativnim mladim ljudima među kojima Seat želi zauzeti mjesto, a sam Seat dolazi iz jednog od najljepših i najkreativnijih gradova Europe, Barcelone.

U Bosni i Hercegovini Seat uspješno implementira globalnu strategiju ovog brenda te suradnja sa mladim, uspješnim, ambicioznim i kreativnim ljudima ga jasno diferencira, kako unutar grupacije, tako i šire u samoj autoindustriji.



„Mladi su budućnost i smatramo da je veoma bitno podržati ovakve projekte koji su važni za razvoj i napredak ove zemlje“ istakao je Alex Vaszi, direktor Porsche Sarajevo. Ovom prilikom je također najavljen dolazak nove Seat Ibize ovoga ljeta.

„Ove godine ćemo na do sada neviđen način u automobilskoj industriji u BiH predstaviti novu generaciju modela Ibiza, koja je već sada u Europi dobila epitet jednog od najljepšeg vozila u segmentu“, rekao je Senad Trnka, menadžer marke Seat u BiH.

„Vozila koja ćemo ustupiti na korištenje Omladinskom Film Festivalu sigurno će onima koji ih budu koristili probuditi želju da njihov budući automobil bude upravo Seat“ dodao je Trnka. Omladinski Film Festival ugostit će više od dvije tisuće sudionika iz jedanaest zemalja, a održat će se u Sarajevu u periodu od 26.-30.lipnja 2017.godine.

Kopirati
Drag cursor here to close