300 KS

Renault objavio fotografiju novog modela Alpinea

AutoMoto / Flash | 12. 02. 2016. u 07:35 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renault je objavio još jednu fotografiju svog novog modela Alpine, ovaj put je riječ o unutrašnjosti ovog vozila, no objavu je popratila informacija kako  se ipak neće raditi o očekivanoj produkcijskoj izvedbi. Naime, ovaj ženevski izložak će ustvari biti još jedna najava za kasniju produkcijsku izvedbu i to čak treća u nizu.

Za razliku od modela A110-50 iz 2012. i Celebration iz 2015. nova će studija biti tzv. near-production koncept, odnosno od konačne će ga izvedbe razlikovati tek pojedini detalji. Pretpostavljamo kako isto vrijedi i za poprilično atraktivni interijer kojeg možete vidjeti na priloženoj fotografiji, a koji predstavlja kombinaciju modernih i retro elemenata.

Također, slika otkriva i kako je automobil opremljen automatskim mjenjačem s ručicama na upravljaču, a raniji izvještaji su govorili o 7-stupanjskom automatskom mjenjaču koji bi trebao biti uparen s 1,8-litrenim turbo motorom snage do 300 KS. Sasvim dovoljno za veliku količinu zabave u 1.100 kg teškom automobilu.

Sljedećeg tjedna ćemo znati više, jer je Renault već najavio kako bi ovaj model trebao biti predstavljen sljedećeg utorka prenosi autonet.hr

Kopirati
Drag cursor here to close