GUMA M

Renault Kadjar - novi kompaktni crossover u Mostaru

AutoMoto / Flash | 27. 07. 2015. u 11:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tržištu BiH odnedavno je dostupan novi crossover Renault Kadjar.

Ponudu čine četiri razine opreme, tri turbo motora, te tri tipa pogona. Avantura sa novim Kadjarom počinje od 37.900 KM, koliko košta osnovni i primamljivo opremljeni model Life Energy TCe 130.

Renault Kadjar  je dostupan s  četiri osnovna opreme i to: Life, Zen, Xmod i Bose Edition, a osim toga vozilo može biti oplemenjeno s 10 opcijskih tematskih paketa.

Novi Kadjar, kako i priliči Renaultu,  podiže razinu sigurnosti i tehnoloških dostignuća u autoindustriji nizom pametnih i naprednih sistema pomoći vozaču, koji su serijski ponuđeni unutar bogatijih paketa opreme ili kao opcije.

Tip pogona ‘’Extended Grip’’, sistem za uključivanje i isključivanje dugih svjetala, LDW - sistem upozorenja o promjeni vozne trake, indikator za prekoračenje brzine i sistem za prepoznavanje prometnih znakova, dostupni se već od treće razine opreme Xmod.

Ponudu agregata otvara turbobenzinski Energy TCe sa 130 KS, dostupan uz prednji pogon ili Renaultov naprednji sistem prilagođenijeg prijanjanja na podlogu Extended Grip. TCe turbo benzinski motor  raspolaže s okretnim momentom od 205 Nm koji je dostupan već od 2.000 okretaja. Od dva dizelska agregata, ulazni je, dobro poznati, Energy 1.5 dCi sa 110 KS takođe je rezerviran samo za verzije sa prednjim pogonom ili opciono uz Extended Grip od treće razine opremljenosti Xmod. Top ponude pogonskih agregata čini 1.6 dCi motor koji razvija 130 KS.

Svi agregati su štedljivi i serijski su opremljeni stop&start sistemom i ručnim mjenjačem sa šest stepeni prenosa, dok je automatski mjenjač sa dvostrukim kvačilom EDC dostupan samo uz Energy 1.5 dCi 110 agregat.

Cijene novog Renault Kadjara startaju od 37.900 KM do registracije za model Life Energy TCe 130. Osnovni dizelski model Life Energy dCi 110 košta 42.180 KM.

Novi Renault Kadjar možete isprobati već danas u GUMA M Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close