Moj Taxi širi 'obitelj'

Nova taxi služba: 'Gradski taxi' na ulicama Mostara

AutoMoto / Flash | 24. 04. 2013. u 13:48 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarskim ulicama danas su počela voziti vozila nove taxi službe. U zgradi Logos centra, svečano je otvorena poslovna jedinica 'Gradski taxi'.

Tvrtka Moj taxi, s radom je počela prošle godine, a Mostarci su kao što se moglo primijetiti, s oduševljenjem koristili usluge ove tvrtke. Zbog uspješnosti rada i velike potražnje, stvorio se veći interes, te je tvrtka Moj taxi odlučila proširiti svoju 'obitelj', Gradskim taxijem.

Deset jednoobrazno,. brendiranih Toyota Auris vozila nabavljeno je od tvrtke “Auto Nuić” koja je službeni dobavljač Toyota vozila na području Bosne i Hercegovine, a tvrtki Moj taxi, ključeve Toyotinih automobila svečano je uručio Nj.E. Hideo Yamazaki, veleposlanik Japana u BiH. Pored njih na ovom svečanom događaju prisutnima se obratio i Damir Vidošević, direktor Toyota Adria predstavništva BiH.

Vozila Toyota su se nametnula sama po sebi, kako svojom kvalitetom tako gledano i s ekološke strane, s obzirom da imaju smanjenu emisiju CO2 u atmosferu“ kazao je za Bljesak.info Božidar Cicmil, vlasnik ove tvrke.

Dolaskom u Mostar, Cicmil je preuzeo veliku odgovornost ali i malo rizika, a naporan rad, red i disciplina su formula za uspjeh jedne tvrke. To je po njegovim riječima nužno za uspješno poslovanje.

Čovjek kada krene u posao mora riskirati, ali bez plana i organizacije ne treba izlaziti na tržište. Naravno ovako zapažen uspjeh ne bi ni postigli bez podrške grada, javnosti i naših klijenata“ kazao je Cicmil.

Veleposlanik Japana Nj.E. Hideo Yamazaki izrazio je veliko zadovoljstvo i čast što nazoči ovakvom događaju, te što se ova kompanija odlučila baš za Toyotina vozila, te ističe kako je ovo druga taxi služba u BiH, koja je nabavila ova vozila.

Otvaranjem Gradskog taxija, priliku za nova radna mjesta dobilo je 25 zaposlenika, a ako i ova služba krene uzlaznom putanjom, vjerujemo kako će još naših sugrađana dobiti priliku za zaposlenje.

Čestitam Toyoti i tvrtki 'Auto Nuić', koja se našla kao jedna od tvrtki u programu Japanske vanjske trgovinske organizacije.“ kazao je veleposlanik Japana.

Damir Višošević, direktor Toyota Adria za BiH rekao je okupljenima kako je Toyota od danas službeno vozilo građana Mostara.

Ako ne znate koje vozilo kupiti, pogledajte što voze taxi vozači, jer ovo je dokaz da je Toyota pravi izbor za dnevne operativne svrhe

Nakon svečanog otvaranja i posjete kući Auto Nuić, održana je promotivna vožnja do Vinograda Nuić-Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close