BORAS Mostar

Nova Suzuki Vitara stigla u Mostar

AutoMoto / Flash | 06. 07. 2015. u 07:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još od svojih početaka 1988. Suzuki Vitara odlikovala se stilom, urbanim izgledom, kompaktnim dimenzijama koji joj garantiraju okretnost, udobnošću, performansama i ozbiljnim terenskim sposobnostima.

Automobil se razvijao kroz generacije mijenjajući se u dimenzijama i pogonskim motorima.

Danas, više od četvrt stoljeća nakon predstavljanja prve generacije to Vitarino naslijeđe pretvoreno je u svjež i atraktivan SUV koji s ponosom nosi već legendarno ime.

Kako bi zadovoljila današnje potrebe vozača potpuno nova Vitara manjih je dimenzija, a za pogon koristi Suzukijev moderan i efikasan pogon na sve kotače ALLGRIP.

Vitaru odlikuju sve Suzukijeve dokazane prednosti kao što je iznimno niska potrošnja goriva postignuta smanjenjem težine, smanjenjem mehaničkih gubitaka energije, pažljivim aerodinamičkim oblikovanjem karoserije i sustavom Start Stop. Vitara donosi i neke novosti - adaptivni tempomat i sustav automatskog kočenja.

Nova Suzuki Vitara vlasnicima nudi i brojne mogućnosti personalizacije izgleda izvana i iznutra, pa tako svatko može prilagoditi svoj automobil vlastitim željama i potrebama.

Vitara se trenutno nudi s dva motora, benzinskim i dizelskim, oba obujma 1,6 litara i snage 120 KS. Benzinac može biti u kombinaciji s petostupanjskim ručnim ili šestostupanjskim automatskim mjenjačem, dok je uz dizelaša u ponudi ručni mjenjač sa šest stupnjeva.

Cijena već od 26.500 KM do registracije.

Za sve naše kupce na raspolaganju je i akcija Unicredit Leasinga: 0% kamata, 0% učešće.

Kompletnu ponudu pogledajte na Internet stranici prodavca.

Vaš,
BORAS d.o.o. Mostar
Bišće polje bb
+387 36 350 558
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close