Upozorenje

Mogući odroni kamenja na dionicama cesta koje prolaze usjecima

AutoMoto / Flash | 29. 11. 2015. u 09:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po suhim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u Mostaru (Donja Mahala), promet se od raskrižja kod Franjevačke crkve do mosta Hasana Brkića odvija usporeno. Vozači se mole da poštivaju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

Zbog izvođenja radova na dionici M-17 Stup - Rajlovac (dionica od kružnog toka Briješće do raskrižja ulica Rajlovac i Safeta Zajke) promet je potpuno obustavljen. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava preko kružnog toka Briješće na zaobilaznicu (dio autoceste A1), te na petlju Butila i dalje u smijeru Zenica (Jošanica), odnosno Mostara (Vlakovo).

Zbog radova, obustavljen je promet za vozila preko 7 tona na sjevernom ulazu u Mostar (na dijelu od Zalika do Narodnog pozorišta). Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je južni ulaz u Mostar.

Na graničnim prijelazima nema dugih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close