Hercegovinapromet

Kutija iznenađenja za Citroën

AutoMoto / Flash | 14. 12. 2015. u 13:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zima je vrijeme čarolije i poklona, gradovi počinju da sjaje raznim bojama i ukrasima. Zima je i vrijeme darivanja te radosti u pripremanju poklona, davanju poklona a i u otvaranju istih. Pokloni se dijele i u PRODAJNO - SERVISNOM CENTRU Hercegovinapromet doo, ovlaštenom CITROËN prodavaču i serviseru gdje Vas čeka naša KUTIJA IZNENAĐENJA. Zavirite u nju i otpakujte je kako biste provjerili koje radosti Vam pružamo. Od danas pa sve do Nove godine, ŠEST fantastičnih iznenađenja očekuje Vas i Vašeg metalnog ljubimca:

Želite da zaštite i opremite Vaše vozilo za zimske radosti i putovanja. Ne želite da ostanete zatrpani u snijegu ili da osjetite nelagodu prilikom vožnje na putu zbog loših i starih guma? Dođite kod nas i odaberite neke od zimskih guma odlične kvalitete i odlučite se za vrhunski Michelline, Uniroyal, Dayton, Bridgestone, Matador, Sava gume ili neke druge po Vašem izboru iz ponude koju izdvajamo uz popust od 10%.



Još uvijek niste obavili pregled vozila te utvrdili moguće postojeće kvarove na Vašem ljubimcu? Uz BESPLATAN PREGLED vozila mi ćemo Vam unaprijed napraviti opštu specifikaciju troškova kako biste bili upoznati i prije rada na Vašem vozilu koliko ćete novca morati izdvojiti za tu uslugu.



Zamiijenite set zupčastog remena do 30% jeftinije i izvršite zamjenu komplet kočnica uz isti popust. Uradite raspon točkova već za 25,00 KM, promijenite metlice brisača do 30% jeftinije, izvršite zamjenu originalnih rezervnih dijelova za popust od 30% i još mnogo toga...

Iznenađenjima nikad kraja, zar ne?
Mi smo za Vas pripremili najbolje poklone, na Vama je da odaberete NAJBOLJE za Vas. Posjetite nas jer ste kod nas uvijek dobrodošli!

PRODAJNO - SERVISNI CENTAR HERCEGOVINAPROMET d.o.o - Za više informacija i rezervaciju servisa pozovite Tel: 036/ 557 825 ,Mob: 063/ 394 121 ili posjetite hercegovinapromet.ba

Kopirati
Drag cursor here to close