The Other Side

Honda na YouTubeu objavila dosad najoriginalniju reklamu

AutoMoto / Flash | 31. 10. 2014. u 09:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak su na YouTubeu su objavili reklamu 'The Other Side', djelo koje je riješeno na dosad neviđen tehnički način.

Naime, reklama ima dvostruki scenarij, a vi u svakom trenutku različite priče možete pratiti uz pritisak slova R na vašoj tipkovnici.

POGLEDAJTE REKLAMU

Reklama je uz to i puna skrivenih detalja, pa se tako između ostalog može primijetiti da registarske oznake na automobilima imaju oznake POW3-ROF i DR34-MS (moć snova), što je slogan uz koji je model predstavljen.

Istaknimo da novi Civic Type R pokreće turbomotor obujma 2 litre koji razvija 280 KS, a vrti se do 7000 o/min, te da automobil performansama nadmašuje prijašnje Civice Accorde, Integru, pa čak i NSX. Upravo bi taj motor trebao osigurati performanse koje će nadmašiti sve prijašnje Type R modele, čak i kultni NSX!

Motor će biti spojen isključivo na ručni mjenjač sa šest stupnjeva, a sportski će Civic imati mogućnost prilagođavanja amortizera kao što ima Golf VII GTI.

Kako prenosi 24sata, Honda je također još ranije najavila kako će srušiti svjetski rekord za serijske automobile s prednjim pogonom na Nürburgringu koji trenutno drži Renault Mégane R.S. Trophy R s vremenom od 7:54.36.

Podsjetimo, japanski proizvođač motornih vozila Honda odabrao je Hrvatsku i grad Rijeku za snimanje reklamnog spota za najnoviju redizajniranu verziju automobila Honde Civic i njezinog Type R izdanja.

Kopirati
Drag cursor here to close